Спестяваш 50%

!!!Промо - GOLD SARMS Andarine S4 25мг – Андарин 120 капс.

Пазарна цена: 238.00 лв
118.90 лв
Вие спестявате: 119.10 лв (50%)
andarine
В наличност
+

Представяме ви Андарин, известен още като S-40503 или просто S-4. Това е един изключително популярен САРМС, който има редица ползи за човешкия организъм. Формулата на GOLD SARMS ви предоставя изцяло чист Андарин, в лесни за прием капсули, които се усвояват бързо от организма и осигуряват качествени резултати. Ако търсите продукт, който:

 • Да ви помогне да увеличите мускулната си маса бързо и сигурно
 • Да стимулира изгарянето на мазнини
 • Да ви осигури сила и издръжливост
 • Да подобри състоянието на костите ви и да ви предпази от трявми

Значи сте на правилното място! Андарин на GOLD SARMS може да ви осигури толкова много ползи. Благодарение на това вещество вие лесно и бързо ще постигнете мечтаните резултати в залата. Единственото, което трябва да направите, е да приемате продукта по разписание всеки ден и да бъдете активен. Всичко останало идва просто от само себе си!

КАКВО Е АНДАРИН

За да обясним най-добре какво е Андарин, трябва да отговорим на въпроса Какво е САРМС? САРМС, или Селективни Модулатори на Андрогенните рецептори, са специален вид вещества, създадени с цел лечение на различни заболявания, като например костни болести, мускулна дстрофия и т.н. В хода на създаване и проучване на тези вещества обаче, става ясно че те могат да бъдат изключително полезни за спортуващите хора, поради положителния им ефект върху мускулната маса, скелетната система, издръжливостта и други. Едно от тези вещества е Андарин.

Андарин е открит от японската фармацевтична компания Kaken Pharmaceuticals, докато те са опитвали да намерят лечение за костното заболяване остеопороза. Този Селективен Модулатор на Андрогенните Рецептори има различни вариации, като ние ви предоставяме най-чистото и потентно вещество.

Андарин е вещество в процес на разработка и изследване. Продуктите на базата на този САРМС се приемат само орално, под формата на течност или капсули. Важно е да запомните, че Андарин НЕ Е стероид. Често е бъркан за стероид поради невероятния си ефект върху мускулната маса, но истината е, че това вещество е много по-безопасно от стероидите и не причинява техните ужасяващи странични ефекти. Това, което получавате, е 100% гарантирано увеличение на мускулната маса и подобрена сила и издръжливост по време на физическа активност!

Друго основно действие на Андарин е свързано със способността му да изгаря изличните мазнини. Освен това, той предотвратява натрупването на нови мазнини, което го прави изключително подходящ за всички, които искат да постигнат изчистен релеф. Андарин подобрява естетичния вид на мускула без да предизвиква водна задръжка. Благодарение на този САРМ, вие ще постигнете желаната фигура бързо и сигурно.

КАК РАБОТИ GOLD SARMS АНДАРИН

Действието на GOLD SARMS Андарин (S-4 или S4) е подобно на останалите САРМС вещества - той успешно се свързва с андрогенните рецептори, които се намират в костите и мускулите, като влияе върху тях. Основният му ефект е да стимулира изгарянето на мазнините. Андарин поддържа здравината на костите и дори може да подобри състоянието им. Това се дължи на неговото регенериращо действие на клетъчно ниво. Ефектът от това вещество е селективен, т.е. не причинява щети на останалите органи като простата и черния дроб. При ниски дози, Андарин води до леко повишаване на мускулната маса, докато при високи дози може осигурява чиста мускулна маса, без странични ефекти.

Основното при Андарин е, че той спира мускулния разпад, стимулира мускулната плътност и води до бавно и сигурно нарастване на масата. Това го различава съществено от останалите фитнес продукти, които водят до бързо раздуване на мускулите, което изчезва скоро след спиране на приема на въпросното вещество. При Андарин, растежът на мускула е бавен и постепенен, но за сметка на това изключително дълготраен и сигурен. Това не са просто временни резултати, които ще изчезнат след няколко седмици. Андарин ви осигурява цялостна промяна в мускулната ви структура и постигане на качествени резултати за дълъг период от време. В крайна сметка всички искаме именно това, нали така?

РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯ

Андарин е едно от най-изследваните САРМС вещества на пазара. След откриването на неговите анаболни свойства, главна цел на голяма част от проучванията става създаването на медикамент с Андарин, който да лекува мускулна дистрофия.

Различни изследвания показват, че Андарин може да осигури увеличение на мускулната маса с до 1.5 кг за 90 дни, без да се правят помени в диетата или в тренировките на спортуващия. Освен това, е отчетено значително намаление в процента телесни мазнини, при изследваните доброволци. Направените клинични и лабораторни проучвания доказват, че Андарин е изключително ефективен за подобряване на мускулната и костната плътност. Той води до увеличен мускулен растеж, без да води до страничните ефекти на анаболните продукти.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ GOLD SARMS АНДАРИН

Както вече споменахме, Андарин има редица полезни ефекти върху човешкия организъм и те не са свързани само с увеличаването на мускулната маса. Това вещество е толкова повече от един стимулатор на мускулния растеж. Андарин е изключително потентен и бързодействащ продукт, който осигурява гарантирани резултати за всеки, който го приема. Ето и основните полезни свойства на този уникален САРМ:

 • Стимулира изгарянето на мазнини
 • Подобрява мускулната маса
 • Подпомага издръжливостта и осигурява сила
 • Наподобява ефекта на Анавар и Станозолол
 • Подобрява костната плътност и предпазва от травми
 • Осигурява ви перфектна фигура
 • Може да бъде комбиниран с други SARMS

Андарин е подходящ за спортисти и за фитнес ентусиасти, които знаят какво искат да постигнат в залата и са готови да работят за него. Не се двоумете, поръчайте уникалния Андарин сега!

КАК ДА ПРИЕМАМ АНДАРИН?

Препоръчителният прием е от 25мг - 75мг на ден.

Като се започне с 25 мг за първите няколко дни и след това се премине на 3 приема по 25 мг, тъй като живота на Андарин е 4 часа.

Приема се 5 дни, след това се прави почивка от 2 дни.

ЗА GOLD SARMS:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположена в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори. Всички формули отговарят на изискванията за безопасност и ефективност. Компанията има години опит в производството на такъв тип вещества и се е наложила на международния пазар като качествен производител на спортни добавки.

РЕФЕРЕНЦИИ:

https://en.wikipedia.org/wiki/Andarine

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC44620...

https://www.quora.com/What-is-the-best-SARM-to-use

Няма намерени мнения

Напиши отзив