SARMS Промо

0885 348 157 Кликнете за бързо набиране

5 основни грешки в спорта, заради които не отслабвате

12/10/2019
от Екип GOLD SARMS

Мнозина се записват във фитнес залата, за да отслабнат. Но не всеки успява. Анализираме защо това се случва.
Самото ходене на фитнес, както знаете, не е достатъчно. Тренировките трябва да се провеждат поне 3 пъти седмично. Ако ходите от време на време и дори давате най-доброто на симулаторите, резултатът постепенно ще се изравнява. Само редовните посещения могат да ви дадат това, което искате.

Несистематичен

Безмисленото ходене в залата също не си струва. Натоварванията трябва да се редуват както при самите тренировки, така и в различните дни на спортуване. Всяка тренировка трябва да бъде част от дългосрочна и внимателно проектирана система. Най-простото е да редувате тренировките на горните мускулни групи с долните, а силовите тренировки - с кардио.

Липса на треньор

Никой не ви казва,че трябва да харчите много пари всеки път, ако искате да тренирате с треньор, така че всеки такъв може да разработи програма за вас и да я следвате правилно, както и да изпълнявате всяко упражнение точно така както вие казал.

Натоварване

Добрата интензивна тренировка не винаги дава желания резултат. Факт е, че и мускулите, и метаболизмът трябва да почиват. Здравословното отслабване се случва постепенно. Просто продължавайте да тренирате и не се претоварвайте, и най-вече не се отказвайте. И тогава всичко, за което сте се борили месеци наред ще ви се отплати.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив