SARMS Промо

0885 348 157 Кликнете за бързо набиране

Кои проблемни зони в тялото никога не могат да бъдат премахнати само чрез спорт?

12/12/2019
от Екип GOLD SARMS

Не всички проблеми с тялото могат да бъдат решени с помощта на спорт.Проблемните области на фигурата за всяко момиче са еднакви. Всички сме притеснени от големите паласки, които не ни отиват или прекалено провисналите ръце.БедратаМазнините от вътрешната страна на бедрото притесняват всяко момиче. Това е много вредна зона, която се появява първа и на практика не отминава.Мислите си, че ако повторите упражненията във фитнеса или правите повдигане на краката, тогава в крайна сметка всичко ще отмине. Това обаче е напълно погрешно. Анатомично тези мускули не са отделени от дупето или краката, така че могат и да не се повлияят много от някои упражнения.РъцеМислите си, че ако правите упражнения с гирички,с определена активност, то "дебелите" и отпуснати ръце ще изчезнат?
За целта първо трябва да се погрижим за гърба, и да го укрепнем с правилните упражнения и едва тогава да тренираме за стегнати ръце. Всичко е навързано, всяка част от нашето тяло е свръзана. Няма как да тренирате само едина мускулна група и да очаквате чудеса.КоремПочти няма момиче, което тепърва да се е захванало с фитнес и да не иска да прибере щръкналото си коремче.За да получите плосък корем и да се отървете от „стърчащия“ стомах, не е необходимо да правите стотина коремни преси, а да погледнете диетата си.Да обърнете внимание на всичко, което консумирате, и кое точно ви вреди.


Най-често това се дължи на продукти, които причиняват образуването на газове. Също така, не забравяйте да посетите гинеколог и да проверите вашата ендокринна система.Проблемът може да не е изобщо в излишната мазнина или отпуснатата мускулатура.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив