Колко ефективен е Gold Sarms Лигандрол?

06/11/2019
от

Бодибилдърите от различни теглови категории са чували не веднъж за този страхотен Сармс. Що се отнася донеговата употреба с годините има различни спорове, относно ползите от него.Някои тъврдят, че и без него постигат ускулна маса, ако имат подходящите фитнес уреди и спазват специален режим на хранене, но не задържат дълго време тази мускулна маса, а хора, които употребяват Лигандрол и правят всекиднвени упражнения и тренировки запазват постигнатия ефект за много дълго време. Сега да разясним какво е Лигандрол?

Той е създаден е от фармакологични компании за лечение на мускулна атрофия и остеопороза. Той принадлежи към класа SARM продукти, които се характеризират със селективна модулация на андрогенни рецептори. По време на тестовете върху маймуни, лигандрол, чието лабораторно наименование е LGD-4033, дава положителен резултат в ускорения растеж на мускулната маса и костната тъкан.

Скоро след началото на употребата на лекарството по предназначение, спортистите открили нещо положително за себе си в действието на тази фармакология. Спортистите и културистите са привлекли анаболните свойства на Ligandrol, които, в сравнение със стероидите, имат няколко пъти по-малък ефект върху намаляването на тестостерона (по-малко странични ефекти). В допълнение, лекарството е удобно да се използва, тъй като освобождаването форма в таблетки. Въпреки това, LGD-4033 инжекционните състави присъстват на пазара.
Как да използвате Ligandrol правилно

За да разберете как да приемате лигандрол, трябва да помните, че неговите компоненти са вещества, които стимулират тялото. По този начин, за мускулен растеж, лекарството се приема 30 минути след хранене. След още 30 минути спортистът прави упражнения с натоварване на мускулите, за които е необходим растеж.

За появата на желаните резултати минималният курс на лигандрола е 6 седмици, а максималният курс е 21 седмици, като дозите варират в зависимост от теглото на спортиста и целта. Когато тренировките се провеждат нормално:

Препоръчва се дневна доза от 10 mg за хора с тегло до 80 kg;
за хора с тегло до 100 kg се разрешава 15 mg вещество дневно;
ако теглото на човек е повече от 100 kg, тогава дозата може да бъде 20 mg.

С повишени натоварвания и желание за постигане на резултати за кратко време, някои културисти използват до 3 мг на килограм тегло. Техните постижения са станали - 6 кг натрупана мускулна маса. Въпреки това, в този случай, периодът на употреба на лекарството не трябва да надвишава 10 седмици.

Успешно може да го комбинирате и с Gold Sarms Ibutamoren . В бодибилдинга е важно не само броят на мускулите, но и тяхното качество. Поради това, спортистите дори имат такова нещо като - сушене, когато мазнината се изгаря и мускулите са ясно очертани.

Някои културисти смятат, че за сушене е по-добре да вземете лигандрол и ибутаморен в съвкупност и, разбира се, да тренирате здраво и да се храните правилно. Това обаче е спорен въпрос, защото мненията на културистите по този въпрос са разделени. Другата половина от културистите, които използват само ligandrol на соло, твърдят, че тя се справя с отстраняването на мастната тъкан без никакви добавки.

Ако човек реши да комбинира приема на горепосочените сармс, тогава той трябва да знае, че дозата на ibutamoren е същата като тази на Лигандрол. Това означава, че към 1 таблетка Ligandrol добавяте 1 таблетка Ibutamoren.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив