Спестяваш 31%

Кардарин GOLD SARMS Cardarine GW-501516 20мг – течен концентрат 30мл

Пазарна цена: 124.00 лв
85.99 лв
Вие спестявате: 38.01 лв (31%)
crd0030
В наличност
+

Представяме ви висококачественият Кардарин на американската фармацевтична компания GOLD SARMS! Този продукт е специално създаден за всички професионални атлети и бодибилдинг ентусиасти, които искат да постигнат бързи и качествени резултати, без странични ефекти. Кардарин е част от т.нар. САРМС вещества, които се радват на все по-голяма популярност във фитнес средите. Този тип продукти имат много предимства пред останалите хранителни добавки за нарастване на мускулната маса. Ако искате :

Да се отървете от излишните мазнини

Да имате повече енергия и сила

Да подобрите цялостното си здраве

Да имате изчистен релеф

Да подобрите издръжливостта си

Кардарин на GOLD SARMS е перфектният избор за вас! Този висококачествен продукт може да ви помогне да постигнете всичките си цели в залата. Перфектната фиргура е просто въпрос на време благодарение на тази уникална САРМС формула. Без повече забавяне, нека разясним какво представлява Кардарин и какви са ползите от приема му.

КАКВО Е КАРДАРИН?

Кардарин принадлежи към веществата наречени САРМС или Селективни Модулатори на Андрогенните Рецептори. Това са специален вид химични съединения, създадени с цел лечение на различни заболявания, като например костни болести, мускулна дстрофия и т.н. В хода на създаване и проучване на тези вещества обаче, става ясно че те могат да бъдат изключително полезни за спортуващите хора, поради положителния им ефект върху мускулната маса, скелетната система, издръжливостта и други. Едно от тези вещества е Кардарин. Той е един от най-популярните САРМС формули на пазара, използван както от професионални атлети, така и от фитнес ентусиасти.

Кардарин е създаден в началото на 90-те от фармацевтичните компании GlaxoSmithKline (GSK) и Ligand Pharmaceuticals. Идеята му е била да има антитумурен ефект ида намалява нивата на лош холестерол в организма. По време на ранните клинични изследвания става яно, че Кардарин наистина има силен ефект върху холестерол в кръвта, като освен това е изключително ефективен за изгаряне на излишните мазнини в тялото. Това се дължи на способността му да стимулира метаболитните процеси в човешкото тяло и да увеличава нивата на издръжливост. Ефектите, особено увеличената издръжливост, били толкова силни, че веществото било забранено за употреба от професионални състезатели.

Невероятното на този продукт е, че той има и анаболен ефект върху мускулната маса, без да предизвиква неприятните странични ефекти на стероидите. Кардарин има способността да увеличава многократно ефекта от упражненията, за да се развива тялото още по-бързо и успешно. Тази субстанция помага за бързото изгаряне на мазнини, дори когато тялото е в покой. Кардарин осигурява силен прилив на енергия за ограничен период от време, като по този начин ви помага да подобрите представянето си по време на тренировка. Вместо да използва мускулите за енергия, веществото разгражда ненужните мазнини.

Около средата на 90-те години, Кардарин вече е добил голяма популярност сред бодибилдърите и професионалните атлети по света. През 2007 излизат резултатите от проучване, според което, при мишки инжектирани с Кардарин, е отчетено значително подобряване на физическата издръжливост. Кардарин печели още повече популярност и хората масово започват да го използват като стимулант за подобряване на представянето, както и за мощна горелка на мазнини. Веществото става толкова популярно сред атлетите, че през 2008 година е забранено за употреба от Олимпийските състезатели. Това ясно говори за неговата ефективност и способност да дава енергия и издръжливост.

КАК РАБОТИ КАРДАРИН

Основно, Кардарин се използва по две причини: за бързо натрупване на мускулна маса и за изчистване на тялото от излишните мазнини. Всъщност, действието на Кардарин не е на типично САРМС вещество. Той влияе върху друг тип рецептори в костите и мускулите, наречени PPAR рецептори. Това всъщност е изключително добър вартиант за действие, тъй като по този начин не се засяга производството на тестостерон в организма. Освен това Кардарин няма стимулиращ ефект – няма да чувствате трудност при заспиване или постоянно напрежение и раздразнителност, както се случва при приема на стероиди.

Кардарин ускорява използването на кислородните запаси в мускулите, като по този начин подобрява издръжливостта и представянето по естествен начин. Много хора твърдят, че са забелязали изключително увеличена физическа издръжливост при прием на това вещество, както и по-бързо възстановяване след натоварване.

GOLD SARMS Кардарин стимулира енергийната активност на организма, точно като при интензивна тренировка. Това води до по-голямо изразходване на енергия от клетките, което означава повче исгорени калории. Доказано е, че това вещество води до сваляне на килограми и изгаряне на излишните мазнини. Освен това, той намалява риска от диабет, като увеличава метаболизма на мастни киселини. Изследванията показват, че консумацията на Кардарин увеличава нивата на добър холестерол и намалява наличието на лош холестерол. Този ефект е свързан със способността на GOLD SARMS Кардарин да стимулира транспортирането на ABCA1 холестерол.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КАРДАРИН

Кардарин е изключително популярно SARMS вещество, с редица полезни свойства за човешкия организъм. Той е подходящ както за професионални атлети, така и за фитнес ентусиасти, които искат да постигнат стройна фигура и изваян релеф. Благодарение на способността си да стимулира изгарянето на мазнинит, този продукт може да се използва като допълнение къмнискокалорийни диети, както и при тренировки насочени за намаляване на телесното тегло. Кандарин осигурява бързи и качествени резултати, без да предизвиква ужасните странични ефекти, до които водят анаболните продукти.

Освен изгарянето на мазинните, Кардарин се използва и за други медицински цели, сред които лечение на сърдечносъдови заболявания, затлъстяване и други заболявания. Това SARM вещество се свързва ефективно с Пероксизом Пролифератор – Активни Рецепттори (PPAR), като осигурява повече енергия за по-дълъг период от време. Разработено е от Glaxo Smith Kline и Ligand Pharmaceuticals през 1990-та година, като в началото целта му е била да се използва при сърдечносъдови заболявания.

Благодарение на способността си да стимулира изгарянето на мазнини и превръщането им в енергия, Кардарин е подходящ избор за всеки, който иска да се отърве от излишните килограми, без да губи от мускулната си маса. Освен това, Кардарин има ефект върху регулиране нивата на холестерола и контролиране на диабета. Ако сте на висококалорийна диета, този продукт ще ви помогне да си осигурите нужната енергия, без да вредите на здравето си.

Кардарин не може да замени добрата тренировка. Въпреки, че това вещество води до изгаряне на мазнините, резултатите от приема му зависят от редовната физическа активност. Ако само спазвате диета, без да спортувате, Кардарин не е най-добрият избор за вас.

КАК ДА ПРИЕМАМ КАРДАРИН?

Препоръчва се доза от 10мг до 30мг на ден.

За спортисти трениращи двуразово 2 х 10мг (40мин преди тренировка)

ЗА GOLD SARMS:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположена в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори. Всички формули отговарят на изискванията за безопасност и ефективност. Компанията има години опит в производството на такъв тип вещества и се е наложила на международния пазар като качествен производител на спортни добавки.

ВИДЕО НА КАРДАРИН:Референции изследвания за Gold Sarms Кардарин:

https://en.wikipedia.org/wiki/GW501516


https://www.quora.com/What-is-cardarine

https://www.quora.com/What-can-you-tell-me-about-Cardarine-and-the-effect-of-SARMS-for-a-weightlifter-trying-to-lose-weight-and-maintain-grow-muscle

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2687435/

УНИКАЛЕН продукт! Имах едни 3 килограма, които от 2 месеца се мъча да ги сваля ама не ставаше колкото и да се мъчех във фитнеса. От 2 седмици пия Кардарин и вече ги НЯМА тея тлъстини!!! Не знам какъв е този продукт, но действа на 100%!!!!!!!
В по-перфектна форма не съм била и то изцяло благодарение на този продукт!!! НАВСЯКЪДЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД!
Единственият продукт с който свалих излишните мазниники за нула време! Просто е страхотно да виждаш положителни резултати. Благодаря ви!
За 40 дни изаях преса, изчистих и гърдите, че много ме дразнеха как мазнеят
Еваларка, много издръжливост извадих пресата, което ми беше и главната цел. Никави странични ефекти, много четох. за това наистина сте прави
Вие решавате проблеми, големи сте, много съм доволен от Кардарина
Mnogo sa vi dobri vsichki produkti, no ot kardarin sam nai-dovolna strahoten e
Напиши отзив