Спестяваш 40%

GOLD SARMS Acetyl L-Carnitine Powder 250g - Ацетил Л-Каринитн

Пазарна цена: 60.00 лв
35.99 лв
Вие спестявате: 24.01 лв (40%)
alc00250
В наличност
+

GOLD SARMS АЦЕТИЛ Л-КАРНИТИН ВЛИЯЕ ПОЛОЖИТЕЛНО ВЪРХУ МОЗЪКА И ТЯЛОТО

Голям брой научни изследвания доказват положителните ефекти от приема на Ацетил Л-Карнитин. Това вещество играе важна роля в метаболитните процеси, осигурявайки трансфера на мастни киселини към митохондриите в клетките по време на бета-окисляването. Това означава, че ви помага да горите мазнини.

Приемът на Ацетил Л-Карнитин има невропредпазен, антидепресивен и обезболяващ ефект при болезнени състояния. Освен това, той има силни антиоксидантни свойства. Това вещество има позитивен ефект върху метаболизма на клетъчно ниво, като забавя стареенето и дори се изследва като възможно лечение за забавяне на старческа деменция.

Изгаряне на мазнини

Приемът на Ацетил Л-Карнитин води до ускорено изгаряне на мазнините. Това се дължи на неговия стимулиращ ефект върху клетъчния метаболизъм и способността му да намалява оксидирането на мазнините.

Стимулира отделянето на допамин в мозъка

Високите нива на допамин са полезни за концентрацията и фокуса по време на тренировка. Стимулирането на допамина преди посещение във фитнес залата е изключително добра идея. Чудесното при Ацетил Л-Карнитин е, че освен това, той води и до ускорено изгаряне на мазнините.

Изследвания върху ползите от Карнитин

Процесите на остаряване при бозайниците са свързани с атрофия на мускулните фибри, натрупване на мазнини и намаляване на оксидативния капацитет на скелетната мускулатура. Веществата и дейностите които участват в оксидативния метаболизъм на мазнините, могат да бъдат полезни за ограничаване на вредата върху мускулите. Изследванията с Карнитин показват, че той има позитивен ефект върху организма: намаляване на мазнините в областта на корема и подобряване на мускулатурата.

Защо да приемам Ацетил Л-Карнитин на GOLD SARMS?

Сред предимствата на GOLD SARMS Ацетил Л-Карнитин са:

  • Качествена суровина, одобрена от произведителя
  • Без алергени, пестициди или тежки метали
  • Подходящ за вегани
  • Без глутен
  • Без ГМО
  • Без захар