Спестяваш 47%

GOLD SARMS BCAA 2:1:1 Powder 250g - БЦАА

Пазарна цена: 45.00 лв
23.99 лв
Вие спестявате: 21.01 лв (47%)
bcaa0250
В наличност
+

BCAA – за стимулиране на мускулния растеж и представянето

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са едни от задължителните хранителни добавки за активно спортуващи, които искат да постигнат мускулен растеж. BCAA са сред 9-те есенциални аминокиселини за хората, като те изграждат 35% мускулните протеини и 40% амино киселините нужни за хората. Има 3 основни вида BCAA: левцин, валин и изолевцин. Те са иазключително важни за мускулния растеж, издръжливостта и намаляването на мускулните крампи.

BCAA и ползите по време на тренировки

Доказано е, че мускулната треска след интензивна тренировка може да намали функционирането на мускулите и причинява болка и дискомфорт. Случвало се е на всички ни! Суплиментацията с BCAA доказано увеличава протеиновия синтез и намалява разпада на протеините в мускулите. Това се е установило след провеждане на следното проучване: 12 клинично здрави и активно спортуващи доброволци са приемали на случаен принцип хранителна добавка с BCAA или плацебо. Доброволците са подложени на интензивни тренировки, като се измерват показателите за състоянието на мускулната им маса. Оказва се, че приемащите BCAA са се възтановили много по-бързо след тренировките и нивото на болка и дискомфорт от мускулната треска е било много по-ниско отколкото при приемащите плацебо.

Това означава, че приемът на BCAA преди и след тренировка е важен за по-бързото и качествено възстановяване на мускулите. Той намалява негативния ефект върху мускулите и подпомага тяхното развитие и уголемяване.

Защо да приемам BCAA на GOLD SARMS?

Нашата формула е изцяло натурална и безопасна. Съотношението на Левцин към Изолевцин към Валин е 2:1:1. Продуктът не съдържа алергени, пестициди или тежки метали. Изцяло натурална и чиеста формула, отговаряща на всички изисквания. Продуктът има висока биологична активност и е подходящ за вегани. Без Глутен.