Спестяваш 45%

GOLD SARMS GOLDBODY Collagen Peptides - 250гр

Пазарна цена: 110.00 лв
59.99 лв
Вие спестявате: 50.01 лв (45%)
gbd250
В наличност
+

Какво е GOLDBODY на GOLD SARMS?

Суроватъчният протеин е основна хранителна добавка за огромна част от спортуващите, които искат да постигнат чиста мускулна маса. Суроватката съдържа протеин с висока биологична активност, съдържа малко мазнини и въглехидрати и, освен това, стимулира мускулния растеж по естествен начин. Добрата новина е, че технологичното развитие на индустрията, издигна суроватъчния протеин до ново ниво. Годините изследвания са довели до създаването на по-ефективни протеинови формули, обогатени с колаген, които водят до още по-бързо развитие на мускулната маса и до ускорено изгаряне на мазнините.

GOLDBODY на GOLD SARMS е уникална комбинация от биоактивни хранителни пептиди (високоабсорбими протеини) от хидролизиран колаген. Това означава, че вие приемате възможно най-ефективния протеин, който ви се предоставя в лесна за усвояване форма и влияе директно върху мускулната маса за максимален растеж. Биоактивните пептиди няма нужда да се храносмилат допълнително и се абсорбират директно в мускулите където тяхното действие започва.

Но GOLDBODY не е просто форма на протеин. Запомнете, че суроватката е полезна, но колагеновият протеин е по-полезен. Знаехте ли, че колагенът е най-разпространения протеин в човешкото тяло? 30-40% от протеините в човешкия организъм са изградени от колаген. GOLDBODY на GOLD SARMS съдържа хидролизиран колагенов протеин, което означава че той захранва цялото ви тяло, по начин по който суроватката не може. Това води до по-добри и качествени резултати в залата!

Всяка партида от GOLDBODY на GOLD SARMS се тества за да се потвърди наличието и дейността на специфичните протеинови пептиди. Така вие сте сигурни, че приемате възможно най-добрия и качествен продукт!