Спестяваш 39%

GOLD SARMS PCT - 90 капсули

Пазарна цена: 90.00 лв
54.99 лв
Вие спестявате: 35.01 лв (39%)
pct0090
В наличност
+

Какво е SARMS PCT на GOLD SARMS?

Търсите най-добрата хранителна добавка за следцикълна терапия? SARMS PCT на GOLD SARMS е специално създаден с естествени и безопасни вещества, които да предпазят тялото ви, да поддържат хормоналния баланс и да ви помогнат да удължите ефекта от САРМС веществата.

Някои САРМС продукти могат да променят хормоналния баланс в организма. Идеята на следцикълната терапия е да увеличи отново производството на тестостерон и да ви помогне да задържите резултатите от САРМС веществата за по-дълго време. Ето защо, ние създадохме нашата специална SARMS PCT формула – този продукт е перфектният избор за прием след САРМС!

Какво съдържа SARMS PCT?

Екстракт от Ашваганда

Адаптогенна билка от Аюрведа, Ашваганда се използва от векове за подобряване на физическата издръжливост и подсилване на имунната система. Тя намалява нивата на кортизол и подобрява функционирането на мускулните тъкани.

Екстракт от Трибулус Терестрис

Растение с мощни полезни свойства, Трибулус терестрис (Бабини зъби) е известно със своите ползи за мъжката потентност и либидо. То подобрява нивата на тестостерон в тялото и намалява холестерола.

Екстракт от Родиола

Родиола увеличава издръжливостта и силата на тялото. Тя подобрява настроението и намалява чувството на умора и стрес. Освен това, има положителен ефект върху съня и подобрява представянето по време на интензивна физическа активност.

Витамин Е

Витамин Е е нужен на тялото за поддържане на имунната система и за премахване на токсичните вещества. Той предпазва от възпаления и подпомага възстановителните процеси на организма.

Ектсракт от Сао Палмето

Популярна хранителна добавка, Сао Палмето се използва за поддържане здравето на простатата и подобряване на либидото. Той стимулира производството на тестостерон и намалява стреса и напрежението.

Как да приемате SARMS PCT?

Използвайки SARMS PCT на GOLD SARMS вие 100% ще усетите положителните ефекти от всички тези вещества. Най-добре е да приемате по 3 капсули по 3 пъти на ден, за предпочитане след хранене.