Спестяваш 53%

GOLD SARMS Yohimbine HCL 2.5mg - Йохимбин 100 капсули

Пазарна цена: 64.00 лв
29.99 лв
Вие спестявате: 34.01 лв (53%)
yhm0090
В наличност
+

Въпреки че веществото Йохимбин не е САРМ, ние вярваме че то напълно е заслужило мястото си в нашия сайт. Йохимбин е изключително силен фет бърнър, който се е доказал в многобройни изследвания. Той е фантастичен избор за всеки, който иска бърза промяна и значително намаляване на мазнините по време на САРМС цикъл. Йохимбин стимулира надбъбречните жлези, което увеличава изгарянето на изличните тлъстини.

Какво е Йохимбин?

Йохимбин е популярна хранителна добавка. Самото вещество се извлича от вечнозеленото африканско дърво Йохимбе. Най-честото приложение на Йохимбин е за третиране на еректилна дисфункция и други проблеми с мъжката потенетност. Друго приложение на това вещество е за стимулиране на отслабването и подобряване на метаболизма.

Йохимбе е наименованието на дървото, което вирее естествено в централна и западна Африка. Кората от Йохимбе съдържа химикал наречен йохимбин, който се използва за направата на лекарства и хранителни добавки. В традиционната африканска медицина, йохимбин се прилага като мощен афродизиак за мъже и жени, който подобрява сексуалната функция. Въпреки, че местните жители използвали кората на рстението за приготвяне на различни лекове, основната й употреба била за лечение на импотентност при мъжете.

Освен това, йохимбин е чудесно средство за изгаряне на излишните мазнини и стимулиране на метаболизма. Той има свойството да потиска апетита и по този начин да намалява количеството на консумирана храна. Той често се прилага като хранителна добавка към различни диети и режими за коригиране на теглото.

Полезни свойства на GOLD SARMS Йохимбин

  • Помага ви да се справите с упоритите мазнини
  • Намалява апетита
  • Премахва тлъстините, без да засяга мускулната маса
  • Подобрява физическото представяне и премахва умората
  • Стимулира метаболизма
  • Подобрява издъжливостта и енергията
  • Чудесен избор за професионални атлети и за фитнес ентусиасти
  • Увеличава либидото, сексуалното желание и идзръжливостта в леглото
  • Подобрява потентността и ви помага да се справите с еректилната дисфункция

Нужната доза Йохимбин за изгаряне на излишните мазнини е 0.2мг на килограм телесно тегло. Това означава, че дозировка от 14мг е подходяща за около 70 кг човек. Трябва да се отбележи, че приемът на Йохимбин е най-правилен между храненията. Идеалният вариант е да го приемате преди кардио тренировка. Инсулинът притъпява ефекта на Йохимбин върху Алфа-2 рецепторите. Ето защо, приемането на Йохимбин непосредствено преди или след хранене няма да ви донесе желаните ползи. Добре е да не сте консумирали нищо поне 3-4 часа преди приема на това вещество.

Комбиниране на Йохимбин

Йохимбин може да бъде комбиниран със САРМС вещества като Остарин, Ибутаморен, Андарин, Лигандрол и Кардарин. Приемането на Кардарин с Йохимбин е уникално поради няколко причини. Кардарин е идеален за подобряване на физическата активност и осигуряване на повече енергия по време на тренировки. Той премахва умората и ускорява възстановяването след интензивно натоварване. Комбинацията с Йохимбин стимулира още повече изгарянето на мазнини, като същевременно поддържа енергийните ви нива за невероятна издръжливост. Така едновременно изгаряте излишните тлъстини и отвеждате тренировката си до следващото ниво.