Спестяваш 26%

GOLD SARMS Ligandrol LGD-4033 5мг – Лигандрол 60 капс.

Пазарна цена: 108.00 лв
79.99 лв
Вие спестявате: 28.01 лв (26%)
lgnd0060
В наличност
+

Лигандрол на GOLD SARMS е висококачествен продукт със 100% чисто съдържание на САРМ веществото Лиганрдол. САРМС, или т.нар. Селективни Модулатори на Андрогенните рецептори, представляват специален вид химични съединения, които имат изключително силен ефект върху развитието на мускулната маса и подобряването на цялостнто здраве. Лигандрол на GOLD SARMS е подходящ за:

Изгаряне на излишните мазнини

Стимулиране на мускулния растеж

Увеличаване на силата и бързината

Подобряване на издръжливостта

Стимулиране на възстановителните процеси в организма

Лигандрол е предпочитан САРМС продукт, на който са направени редици кленични и лабораторни изследвания, които потвърждават неговата ефективност и потентност. Въпреки анаболния си ефект, това вещество не предизвиква странични ефекти и не потиска производството на тестостерон. Подходщ е за всички, които искат да се сдобият с чист релеф или просто да се отърват от излишните килограми.

КАКВО Е ЛИГАНДРОЛ?

Лигандрол е сравнително нов селективен модулатор на андрогенните процеси (САРМ). САРКС веществата се радват на все по-широка популярност през последните години, както сред медицинските среди, така и сред хората които търсят продукти за по-добро физическо представяне и подобряване на физиката. Лигандрол е познат още като LGD 4033 или Анаболикум. Това е едно от най-популярните САРМС вещества на пазара.

Лигандрол за пръв път е открит от фармацевтичната компания Лиганд, докато са търсели продукт който да стимулира възстановителните процеси в организма. Той е орален нестероиден продукт. Уникалността на това вещество се състои в това, че то влияе върху точно определени зони на организма, коетого прави и предпочитано пред вредните анаболни стероиди. Основната разлика между стероидите и Лигандрол е, че стероидите въздействат върху всички тъкани, докато действието на Лигандрол е селективно. По този начин неприятните странични действия намаляват. Действието на това вещество се състои в свързването му с андрогенни рецептори, както в мускулите, така и в костите. Тъй като този продукт е селективен, той може да бъде приеман орално.

Скоро след създаването му, фитнес индустрията забелязва потенциала на Лигандрол и започва да промотира веществото като безопасна алтернатива на стероидите. Хиляди хора свидетелстват за невероятния ефект на Лигандрол – има доказателства за това, че веществото може да донесе до значително нарастване на мускулната маса още при първия цикъл на прием.

Един от плюсовете на Лигандрол е, че той е изключително подходящ за комбиниране с други САРМС вещества, особено с Остарин. Той води до чисто покачване на мускулна маса и ви помага бързо и лесно да постигнете целите си в залата. Чудесна формула за изчистване на тялото и за постигане на здрав релеф за дълго време. Както останалите САРМС вещества, Лигандрол е 100% ефективен и при комбинация с правилна тренировка води до гарантирани резултати, без неприятни странични ефекти.

КАК ДЕЙСТВА ЛИГАНДРОЛ?

Лигандрол повишава анаболната активност в мускулите и костите, като същевременно намалява загубата на мускулна маса и на костна плътност. Последните клинични изследвания показват, че това вещество увеличава мускулната маса, силата и издръжливостта, като същевременно стимулира процесите на изгаряне на мазнини. Нека не забравяме, че всъщност първоначално Лигандрол е бил създаден с цел предотвратяване на мускулна дистрофия при болни и възрастни хора.

С течение на времето се оказчва, че това вещество не само е полезно за хора с проблеми, но може да има и куп полезни свойства при активно спортуващи. Това се дължи на неговото мощно селективно действие върху андрогенните рецептори, разположени в костите и в мускулите. Именно тези рецептори са отговорни за мускулната маса и здравината на костите. Активирайки ги, Лигандрол води до бърз растеж и същевременно до повече издръжливост и сила по време на физическа активност. От какво повече имате нужда? Лигандрол ще ви помгоне да постигнете мечтаните резултати в залата за нула време!

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ПРИЕМА НА ЛИГАНДРОЛ?

Професионални атлети и бодибилдъри по цял свят са впечатлени от уникалното действие на Лигандрол. Сред ползите му са:

Стимулира мускулния растеж

Премахва мазнините

Увеличава силата

Подобрява възстановяването

Осигурява издръжливост

Предпазва от наранявания

Стимулира регенерирането на клетъчно ниво

Увеличаването на мускулната маса и на силата са в рзултата от селективното действие на Лигандрол върху андрогенните рецептори в мускулите. По-бързото възстановяване след наранявания и превенцията на травми се дължи от активирането на същите рецептори, които са разположени в костната тъкан.

Лесно можете да намерите толкова много информация в интерент от доволни потребители, които се кълнат в ефективността на Лигандрол. Голяма част от тях твърдят, че Лигандрол е най-добрият САРМ създаван някога и че е много по-добър избор от който и да е стероид. Тези хора са, разбира се, напълно прави! Ако искате да постигнете целите си по безопасен начин, без странични ефекти от анаболи, Лигандрол е перфектният избор за вас!

КАК ДА ПРИЕМАМ ЛИГАНДРОЛ?

10мг на гладно за покачване на мускулна маса - 6-8 седмичен цикъл

5мг на гладно за изчистване на мазнините - 8 седмичен цикъл

LGD 4033 е известен също като Ligandrol и Anabolicum. LGD 4033 е един от най-популярните SARM, когато става дума за културизъм.

ЗА GOLD SARMS:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположена в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори. Всички формули отговарят на изискванията за безопасност и ефективност. Компанията има години опит в производството на такъв тип вещества и се е наложила на международния пазар като качествен производител на спортни добавки.

Референции:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC41112...

Basaria, Shehzad et al. “The Safety, Pharmacokinetics, and Effects of LGD-4033, a Novel Nonsteroidal Oral, Selective Androgen Receptor Modulator, in Healthy Young Men.” The Journals of Gerontology Series A: Biological Sciences and Medical Sciences 68.1 (2013): 87–95. PMC. Web. 17 Mar. 2018.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC47166...

Handlon, Anthony L. et al. “Optimizing Ligand Efficiency of Selective Androgen Receptor Modulators (SARMs).” ACS Medicinal Chemistry Letters 7.1 (2016): 83–88. PMC. Web. 17 Mar. 2018.Ot edna sedmica go vzimam, no useshtam po sebe si che ima razlika . Imam poveche sila opredeleno nadqvam se barzo da ima efekt i w relefa . Shte pisha pak kak mi se e otrazilo
Nqkyde bqh popadnal na reklama za tozi produkt i taka reshih da go probvam. Mnogo dobra investiciq se okaza, rezultatite se vijdat oshte na 2ta sedmica!
Лигандрол ми беше препоръчан от гръцки фитнес инструктор, благодаря на него и на вас, комбинирах го и остарин, ефекта е чиста мускулана маса 4,3кг. за месец и половина, бързо възстановяване и изгаряне на малкото подкожни мазнини с които се мъчих доста време :)
Здравейте,
Ползвах 1 опаковка и покачих 2-3 килограма, изглеждам доста масивен. Мисля да изкарам още 1 тъкмо ще станат 8 седмици.
СТРАХОТЕН ПРОДУКТ! Най- накрая успях да кача мускулна маса с 10мг доза. Ставам редовен клиент!!!
Напиши отзив