Спестяваш 19%

GOLD SARMS Ostarine MK-2866 10мг – Остарин 60 капс.

Пазарна цена: 96.00 лв
77.99 лв
Вие спестявате: 18.01 лв (19%)
ost0060
В наличност
+

Представяме ви Остарин на GOLD SARMS – уникален САРМ, който ще ви помогне да постигнете мечтаната фигура! Това вещество е Селективен модулатор на андрогенните рецептори, който има редица ползи за човешкия организъм Остарин е подходящ за всички, които искат:

Да стимулират растежа на мускулната си маса

Да се отърват от излишните мазнини

Да подобрят здравината на костите и ставите си

Да подобрят издръжливостта и силата си

Да си осигурят изваян и чист релеф

Остарин има силен анаболен ефект, но не се безпокойте, той не пречинява страничните ефекти на анаболните стероиди! 100% безопасно и ефективно вещество, което ще подобри представянето ви в залата и ще ви помогне да постигнете желаното тяло. Не случайно, Остарин е толкова популярен във фитнес средите – това невероятно вещество осигурява бързи резултати и лесно се интегрира във всеки хранителен режим и начин на трениране.

КАКВО Е ОСТАРИН?

Както вече споменахме, Остарин принадлежи към САРМ веществата – Селективни модулатори на андрогенните рецептори. Веществото е създадено от фармацевтичната компания Merck Inc., като в момента се произвежда от различни фирми по цял свят. В началото, той е бил известен под името Енобасарм – продукт създаден с цел спиране на мускулния разпад и поддържане здравината на костите. Мускулният разпад настъпва поради различни причини, но основата е дефицитът на тестостерон. Много стероидни продукти предизвикват увеличаване на тестостерона в организма, но те водят и до много други странични ефекти. С времето този продукт започва да бъде все по-често употребяван във фитнес средите, тъй като професионалните бодибилдъри имат голяма нужда от продукт, който да поддържа мускулната им маса.

Остарин стимулира андрогенните рецептори разположени в костите и в мускулите, като имитира действието на тестостерона. Неговите странични ефекти са минимални, тъй като той е насочен към точно определени тъкани в тялото. Това означава, че при прием на Остарин не трябва да се притеснявате за увеличени нива на естроген или за потискане на производството на тестостерон.

През годините, върху Остарин са правени стотици изследвания, които доказват неговата ефективност. Хората които употребяват Остарин твърдят, че това вещество е най-добрият САРМ, тъй като то не пренатоварва организма и не пречи на тялото да произвежда собствените си хормони. Остарин стимулира андрогенната активност в тялото и подсилва мускулните тъкани, особено ако диетата е здравословна и включва достатъчно физическа активност.

КАК ДЕЙСТВА ОСТАРИН

Действието на хормоните, познати като андрогени, е много повече от това да увеличават мускулната маса и да подобряват костната плътност. САРМ веществата се концентрират върху определени части на тялото, като мускулите, и влияят върху анаболните процеси без да вредят на репродуктивните органи. Структурата на Остарин предлага няколко предимства пред останалите САРМС, като клиничните изследвания върху това вещество все още продължават.

Когато Остарин е тестван върху животни, се оказва че той е също толкова ефективен колкото дехидротесторон и андроген за възстановяване на мускулните тъкани. Този САРМ има способността да активира стволовите клетки, което подпомага мускулната регенерация и ремоделиране. Благодарение на Остарин, клетките в съединителната тъкан се стимулират за бързо възстановяване на мускулите след травми. Освен това, приемът му води до увеличаване на силата и издръжливостта по време на интензивно физическо натоварване.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ПРИЕМА НА ОСТАРИН?

Остарин има редица полезни свойства за човешкия организъм – не случайно той е спечелил популярността си на изключително ефективен и безопасен САРМ. Сред ползите от приема на Остарин са:

Увеличава мускулната маса и силата

Изследванията продължават за определяне на точните ефекти на Остарин при болни и възрастни хора с мускулна дистрофия. Било е проведено клинично проучване, което включвало група от 120 клинично здрави хора, които са приемали по 3мг Остарин дневно за перид от 12 седмици. В края на проуването, доброволците са съобщили за подобряване на мускулната маса и физическата им издръжливост. Групата, която приемала 3мг дневно, е констатирала средно покачване на мускулната маса с 1,3 кг.

Трябва да се отбележи, че се е наблюдавало и ускорено изгаряне на мазнини – около 0.6кг при всеки човек. В края на изследването, всички доброволци са потвърдили подобряване на физическата издръжливост и сила. Не са били регистрирани странични ефекти.

Подпомага състоянието на костите

С напредването на възрастта е нормално да се наблюдава влошаване на здравината на костите поради намаляването на хормоните в организма. Това често води до заболявания като остеопороза и други костни болести. Един от начините за справяне с този проблем е подобряването на костната минерализация и увеличаването на мускулната маса. Последното е отизключително значение, тъй като мускулната маса играе важна роля в поддържането на скелетната система и подобряването на скелетното здраве. Остарин има изключително полезен ефект в това отношение, включително предпазване от заболявания на коститие и ускоряване на оздравителните процеси при фрактури и травми. Тези твърдения са потвърдени от клинични изследвания, проведени върху животни.

Предпазва сърдечносъдовата система

Клинично изследване, включващо 120 здрави доброволци в напреднала възраст, показва че Остарин намалява нивата на лош холестерол и на триглицериди в кръвта. Тези резултати се основават на дневна дозировка от 1-3мг, която се е оказала успешна за поддържане на липидните нива в кръвта. Това е от голяма важност за предпазването от сърдечносъдови заболявания. Освен това, Остарин може да е полезен при хора със сърдечни заболявания, които страдат и от мускулна загуба.

КАК ДА ПРИЕМАМ ОСТАРИН?

Мъже - За мускулна маса - 30 до 50мг на ден цикъл 6-10 седмици

Жени - За мускулна маса - 15 до 20мг на ден в цикъл 6-10 седмиц

За изчистване на подкожни мазнини - 15 до 30мг в цикъл от 4-6 седмици

ЗА GOLD SARMS:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположена в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори. Всички формули отговарят на изискванията за безопасност и ефективност. Компанията има години опит в производството на такъв тип вещества и се е наложила на международния пазар като качествен производител на спортни добавки.

Референции и научни изследвания за Gold SARMS Ostarine:

https://www.quora.com/Is-Ostarine-MK-2866-effective-for-bodybuilding
https://en.wikipedia.org/wiki/Enobosarm
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5820696/


Mnogo priyatno iznenadana ostanah ot tozi produkt! Priliva na energiq se chuvstva oshte sled pyrvite kapsuli, a razlika v tyaloto si zabelyazah sled vtorata sedmica. Strahoten e!
Много силен Остарин, определено най-добрата марка която съм ползвал
Комбинирах Остарин с Кардарин и се оказа много добро решение. Имах доста мазнинки за изгаряне, но вече мисля че постигнах едно доста добро изчистване благодарение на тези продукти. Релефът се показа за лятото точно както си беше по план. 5 звезди от мен!!!
veche pochti izpih 1 opakovka chuvstvam se dobre i trenirovkite mi se podobriha opredeleno shte poracham otnovo!!! Vatanovqvam mnogo burzo.
Напиши отзив