Спестяваш 20%

СТАК -20% Andarine | Cardarine | Ibutamoren

Пазарна цена: 299.00 лв
239.99 лв
Вие спестявате: 59.01 лв (20%)
stack003
В наличност
+

Андарин е висококачествено вещество, с редица полезни свойства за организма. Според учените, той има способността да стимулира мускулната маса подобно на анаболни продукти, без да причинява техните странични ефекти. Основното действие на Анадарин се изразява в способността му да изгаря изличните мазнини. Освен това, той предотвратява натрупването на нови мазнини, което го прави изключително подходящ за всички, които искат да постигнат изчистен релеф. Андарин подобрява естетичния вид на мускула без да предизвиква водна задръжка.

GOLD SARMS Кардарин стимулира енергийната активност на организма, точно като при интензивна тренировка. Това води до по-голямо изразходване на енергия от клетките, което означава повче исгорени калории. Доказано е, че това вещество води до сваляне на килограми и изгаряне на излишните мазнини. Освен това, той намалява риска от диабет, като увеличава метаболизма на мастни киселини. Изследванията показват, че консумацията на Кардарин увеличава нивата на добър холестерол и намалява наличието на лош холестерол.

Ибутаморен е хормон, който стимулира растежа. Той увеличава секрецията на хормона на растежа, който е ключов за контролиране на метаболизма, регулиране на телесното тегло и за други телесни функции. Освен това, MK-677 поддържа мускулното и костното здраве, като регулира и нивата на захар в кръвта. Липсата на хормон на растежа може да доведе до отслабване на костите и натрупване на мазнини. Резултатът е мускулен разпад и умора. Ибутаморен автоматично стартира производството на хормон на растежа, без да имате нужда от инжекции.

За производителя:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположеня в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори.


Уникален комплект, всички продукти са много качествени и ефективни!
Напиши отзив