Спестяваш 20%

СТАК -20% Andarine | Cardarine | YK-11

Пазарна цена: 277.00 лв
221.99 лв
Вие спестявате: 55.01 лв (20%)
stack005
В наличност
+

Андарин е висококачествено вещество, с редица полезни свойства за организма. Според учените, той има способността да стимулира мускулната маса подобно на анаболни продукти, без да причинява техните странични ефекти. Основното действие на Анадарин се изразява в способността му да изгаря изличните мазнини. Освен това, той предотвратява натрупването на нови мазнини, което го прави изключително подходящ за всички, които искат да постигнат изчистен релеф. Андарин подобрява естетичния вид на мускула без да предизвиква водна задръжка.

Кардарин е изключително популярно SARMS вещество, с редица полезни свойства за човешкия организъм. Той е подходящ както за професионални атлети, така и за фитнес ентусиасти, които искат да постигнат стройна фигура и изваян релеф. Благодарение на способността си да стимулира изгарянето на мазнинит, този продукт може да се използва като допълнение къмнискокалорийни диети, както и при тренировки насочени за намаляване на телесното тегло. Кандарин осигурява бързи и качествени резултати, без да предизвиква ужасните странични ефекти, до които водят анаболните продукти.

YK-11 е Селективен Модулатор на Андрогенните рецептори, който има редица полезни свойства върху организма. Неговото действие се дължи на способността му да влияе върху андрогенните рецептори, разположени в костите и в мускулите. Свързвайки се с тях, SARMS веществата подпомагат мускулния растеж, стимулират процесите на изгаряне на мазнини, подобряват здравината на костите и осигуряват сила и издръжливост. Този тип продукти ще ви помогнат да отведете тренировките си доследващото ниво, без проблем.

За кого са подходящи SARMS?

SARMS са подходящи за всички, които искат да постигнат добри резултати в залата и да се сдобият с чист релеф. Те могат да бъдат използвани и от хора, които искат да се отърват от досадните тлъстинки и да си осигурят повече издръжливост по време на физическа активност. SARMS не предизвикват страничи ефекти като анаболни продкути, което ги прави подходящи за почти всички спортуващи.

За производителя:

GOLD SARMS е американска компания

за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната

производствена база е разположеня в САЩ, като формулите

Fen sam na tozi set mnogo e dobar porachvaite
Напиши отзив