Спестяваш 20%

СТАК -20% Cardarine | Ostarine

Пазарна цена: 175.00 лв
139.99 лв
Вие спестявате: 35.01 лв (20%)
stack002
В наличност
+

GW-501516, известен като Кардарин е Селективен Модулатор на Андрогенните Рецептори, който е известен със способността си да стимулира изгарянето на мазнини. Този продукт е тестван и доказано ефективен при комбинация с други SARMS като Андарин, Лигандрол или Остарин.

Освен увеличаването на мускулната маса, Кардарин се използва и за други медицински цели, сред които лечение на сърдечносъдови заболявания, затлъстяване и други заболявания. Това SARM вещество се свързва ефективно с Пероксизом Пролифератор – Активни Рецепттори (PPAR), като осигурява повече енергия за по-дълъг период от време. Разработено е от Glaxo Smith Kline и Ligand Pharmaceuticals през 1990-та година, като в началото целта му е била да се използва при сърдечносъдови заболявания.

Загубата на мускулна тъкан е често срещан проблем, но благодарение на Остарин (MK-2866), това състояние може да бъде контролирано. Постоянно се провеждат нови и нови изследвания за потенциалните ефекти на Остарин.

Веществото принадлежи към Селективните модулатори на андрогенните процеси, или т.нар. SARMS. Остарин има анаболен ефект върху мускулните тъкани, без да въздейства на останалите органи. SARMS като Остарин увеличават мускулната маса и осигуряват по-добра физика, изваян релеф и изчистена мускулна маса. Този невероятен продукт ще ви помогне да подобрите представянето си в залата, като ви осигури достатъчно енергия и издръжливост за да подобрите личните си рекорди. Чудесна формула за професионални атлети и за фитнес ентусиасти.

За кого са подходящи SARMS?

SARMS са подходящи за всички, които искат да постигнат добри резултати в залата и да се сдобият с чист релеф. Те могат да бъдат използвани и от хора, които искат да се отърват от досадните тлъстинки и да си осигурят повече издръжливост по време на физическа активност. SARMS не предизвикват страничи ефекти като анаболни продкути, което ги прави подходящи за почти всички спортуващи.

За производителя:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположеня в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори.

Няма намерени мнения

Напиши отзив