Спестяваш 20%

СТАК -20% Ibutamoren | Testolone | YK-11

Пазарна цена: 335.00 лв
267.99 лв
Вие спестявате: 67.01 лв (20%)
stack001
В наличност
+

Ибутаморен е хормон, който стимулира растежа. Той увеличава секрецията на хормона на растежа, който е ключов за контролиране на метаболизма, регулиране на телесното тегло и за други телесни функции.

Освен това, MK-677 поддържа мускулното и костното здраве, като регулира и нивата на захар в кръвта. Липсата на хормон на растежа може да доведе до отслабване на костите и натрупване на мазнини. Резултатът е мускулен разпад и умора. Ибутаморен автоматично стартира производството на хормон на растежа, без да имате нужда от инжекции.

Познат като Тестолон, RAD-140 е Селективен Модулатор на Андрогенните Рецептори, който доказано има най-високите анаболни стойности от всички останали SARMS вещества, открити досега.

Андрогенните стойности на тестостерона са 100:100, което означава че Тестолон има почти същата висока активност. Едно от предимствата на това вещество е, че то няма вредно въздействие, като простата, бъбреци, черен дроб и други органи. Тестолон е чудесен селективен модулатор, който ще ви помогне да постигнете мечтанта фигура за отрицателно време. Този продукт е подходящ както за професионални атлети, така и за фитнес ентусиасти.

Въпреки че има много информация за YK-11 в мрежата, тази субстанция не е част от обичайната група на SARMS (Селективни Модулатори на Андрогенните Рецептори). YK-11 се извлича от тестостерона (Test)/ 5-a-dihydrotestosterone, който е познат като анаболен стероид.

GOLD SARMS YK-11 притежава същите стероидни свойства, без да причинява техните странични ефекти. Последните изследвания показват, че YK-11 има анаболен и андрогенен ефект. Той ефективно се свързва с андрогенните рецептори в мускулите и води до растеж. Това вещество е отговорно и за регулирането на миостатин – протеинът който ограничава мускулното развитие.

За кого са подходящи SARMS?

SARMS са подходящи за всички, които искат да постигнат добри резултати в залата и да се сдобият с чист релеф. Те могат да бъдат използвани и от хора, които искат да се отърват от досадните тлъстинки и да си осигурят повече издръжливост по време на физическа активност. SARMS не предизвикват страничи ефекти като анаболни продкути, което ги прави подходящи за почти всички спортуващи.

За производителя:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположеня в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори.

Няма намерени мнения

Напиши отзив