Спестяваш 20%

СТАК -20% Ligandrol | Ibutamoren

Пазарна цена: 220.99 лв
176.99 лв
Вие спестявате: 44.00 лв (20%)
stack006
В наличност
+

Ибутаморен е хормон, който стимулира растежа. Той увеличава секрецията на хормона на растежа, който е ключов за контролиране на метаболизма, регулиране на телесното тегло и за други телесни функции. Освен това, MK-677 поддържа мускулното и костното здраве, като регулира и нивата на захар в кръвта. Липсата на хормон на растежа може да доведе до отслабване на костите и натрупване на мазнини. Резултатът е мускулен разпад и умора. Ибутаморен автоматично стартира производството на хормон на растежа, без да имате нужда от инжекции.

Лигандрол е популярен Селективен модулатор на андрогенните рецептори, който е добил популярност поради способността си да стимулира мускулния растеж и да изгаря излишните мазнини. Според изследванията, това вещество може да увеличи мускулната маса с 3-5 кг при минимални дози от 10мг дневно. SARMS, или Селективни Модулатори на Андрогенните Рецептори са специален вид вещества, които ви помагат да постигнете релефна и изчистена от мазнини фигура. Ефектът на този тип химикали се дължи на тяхната способност да се свързват с андрогенните рецептори, разположени в костите и в мускулите. Стимулирайки тези рецептори, SARMS водят до засилен растеж на мускулите, увеличена степен на изгаряне на мазнините, подобряване на костната плътност и осигуряване на достатъчно енергия за успешна силова тренировка.

За кого са подходящи SARMS?

SARMS са подходящи за всички, които искат да постигнат добри резултати в залата и да се сдобият с чист релеф. Те могат да бъдат използвани и от хора, които искат да се отърват от досадните тлъстинки и да си осигурят повече издръжливост по време на физическа активност. SARMS не предизвикват страничи ефекти като анаболни продкути, което ги прави подходящи за почти всички спортуващи.

За производителя:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположеня в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори.