Спестяваш 18%

GOLD SARMS Testolone RAD-140 10мг – Тестолон 60 капс.

Пазарна цена: 120.00 лв
97.99 лв
Вие спестявате: 22.01 лв (18%)
tst0060
В наличност
+

Тестолон, или RAD-140, е САРМ вещество – Селективен Модулатор на Андрогенните Рецептори – което е изключително популярно във фитнес средите. Този продукт на американската фармацевтична компания GOLD SARMS е със 100% гарантиран ефект и с изцяло чист състав. Продукта е изработен спрямо американските стандарти за качество и е клинично тестван. Тестолон е подходящ за свеки, който иска:

Да подобри мускулния си тонус

Да стимулира растежа на мускулната си маса

Да стимулира изгарянето на излишните мазнини

Да увеличи силата и издръжливостта си

Да подобри бързината си

Действието на продукта е гарантирано и не води до неприятни странични ефекти, както при анаболните стероиди. Тестолон е изключително подходящ за всеки активно спортуващ човек, който знае какви резултати иска да постигне в залата и е готов да работи за тях. Може да бъде комбиниран и с други САРМС за още по-добри и силни резултати. Вписва се лесно във всеки хранителен и тренировърчен режим.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТОЛОН?

RAD140, известен и под наименованието Тестолон, е ново вещество, добило широка популярност поради способността си да стимулира развитието на мускулната маса. То принадлежи към групата вещества наречен САРМС, или селективни модулатори на андрогенните рецептори. Действието на сармс се състои в свързването им с различни рецептори в човешкия организъм. Обикновено, тези рецептори се свързват с андрогени, които са вид стероидни хормони. Андрогените като тестостерон, дихидротесторон и андростенедион се произвеждат естествено в организма. Те са разположени в мускулите и костите, от където участват в редица органични процеси.

Тестолон е сравнително ново вещество, открито през 2010-та година. Той все още е обект на различни лабораторни и клинични изследвания, от които става ясно, че е много по-ефективен от стероидите. Освен това, не предизвиква техните неприятни странични ефекти, което също е силно предимство. Не случайно, Тестолон е считан за един от най силните САРМС на пазара – неговата ефективност върху мускулната маса е наистина впечатляваща. Първите клинични изследвания са направени едва през 2017-та година, като резултатите от тях са впечатляващи: подобрена издръжливост и сила, бързо развитие на мускулната маса и ускорен метаболизъм. Резултатите зависят до голяма степен от дозировката, като по-високите дози водят до още по-добри резултати. Тестолон се смята за истински SARMS, с всички полезни свойства, присъщи на веществата от този вид.

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ НА ТЕСТОЛОН

Една от основните употеби на САРМС веществата като цяло е за стимулиране на мускулния растеж, без да се предизвикват промени в другите тъкани като в простатата например. Направени са редица клинични тестове за да се установи точният механизъм на действие на веществото, единият от които е включвал мишки. Изследователите открили, че Тестолон води до значително увеличаване на мускулната маса. Освен това, той предотвратява продукцията на протеин ESR1, едно от веществата, които са катализатори рак на гърдата. Смята се, че Тестолон може да намали развитието на ракови клетки и да блокира ефекта на естрогена върху тъканите.

Благодарение на анаболните си свойства, без досадните странични ефекти на стероидите, Тестолон е един от най-предпочитените САРМС за подобряване на физическата издръжливост и на представянето в залата. По-високите нива на тестостерон ви позволяват да натрупате повече мускули и да задържите резултатите по време на тренировките за изчистване. Това определено е един от най-безопасните САРМ вещества на пазара. Може лесно да бъде комбиниран с други САРМС, като например Ибутаморен, Кардарин или Лигандрол.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ПРИЕМА НА ТЕСТОЛОН?

Можете да бъдете сигурни, че резултатите от Тестолон наистина ще ви харесат. Ще се изумите от бързата промяна в тялото си и в издръжливостта си. Консумацията на това вещество напомня на консумацията на тесостерон, но във невероятно високи дози. Изживяването си заслужава на 100%! Ето и някои от ползите от приема на Тестолон:

Увеличаване на мускулната маса

При доста заболявания, като например рак, СПИН и т.н., хората преживяват значителна загуба на тегло, коетоводи до намаляване на мускулната плътност и обем. Това от своя страна води до постоянна умора, отпадналост и слабост. Именно тук идват на помощ продукти като Тестолон. Благодарение на мощния си анаболен ефект, този САРМ води доувеличаване на мускулната маса и на издръжливостта. Той спира загубата на тегло и стимулира производството на нови клетки в костите и в мускулите.

Благодарение на селективното си действие, това вещество води до увеличаване на мускулната маса без да влияе негативно върху други тъкани в тялото. Тестолон имитира действието на тестостерона, но без неговите неприятни странични ефекти. Изследванията върху това невероятно вещество продължават, така че тепърва предстои да научим още много за неговите полезни свойства върху мускулния растеж. Изследванията върху животни и хора продължават до този момент. Важно е да се отбележи, че има значителни данни и за подобряване на силата и издръжливостта при бодибилдъри и професионални атлети.

Изгаряне на мазнините

Хората, които са приемали този продукт са потвърдили неговата невероятна способност са подпомага изгарянето на излишните мазнини. Смята се, че това се дължи отново на селективното действие на Тестолон върху андрогенните рецептори. Хубавото при него е, че той едновременно ви помага да запазите мускулната си маса, което значи че губите само и единствено мазнини, без никаква мускулна маса. Според изследователите, това се дължи на способността на веществото да намалява циркулацията на определен вид мастни молекули, наричани нискообемни липопротеини. Увеличаването на мускулната маса стимулира метаболитните процеси в тялото и води до загуба на мастна тъкан.

По-добро функциониране на мозъка

Тестолон има полоцителен ефект върху клетките в мозъка, като стимулира тяхната регенерация, намалявайки натрупването на бета амилоидни протеини. Тези протеини са отговорни за развиването на когнитивни заболявания като Алцхаймер. Все още се правят изследвания за уточняване ефективността на Тестолон в тази посока.

Подобряване на цялостното здраве и тонуса

Като цяло, Тестолон ви носи усещане за приповдигнато настроение и тонус. Чувствате се релаксирани, щастливи и по-малко стресирани. Веществото ви осигурява сила и концентрация, от които със сигурност ще имате нужда за добро и качествено представяне в залата. Благодарение на Тестолон ще усетите прилив на енергия и издръжливост, които можете успешно да вложите за постигането на брилянтни резултати и на мечтаната фигура!

КАК ДА ПРИЕМАМ ТЕСТОЛОН?

20mg TESTOLONE RAD 140 дневно за мускулна хипертрофия (цикъл 6 седмици)

ЗА GOLD SARMS:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположена в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори. Всички формули отговарят на изискванията за безопасност и ефективност. Компанията има години опит в производството на такъв тип вещества и се е наложила на международния пазар като качествен производител на спортни добавки.

Референции:

https://en.wikipedia.org/wiki/RAD140
https://www.quora.com/What-should-I-know-about-RAD-140
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3959610/

saglasen sam s vsichki komentari za tozi produkt naistina e mnogo efektiven

5 zvezdi ot men
КАЧЕСТВОТО СИ Е КАЧЕСТВО. Още от първите капсули разбираш че си попаднал на продукт! +2кг маса само за 30 дни, какво да говорим? Поръчвайте, не си губете времето с витамини за деца
Пробвате ли една опаковка няма да се спрете само на една, гарантирам! Аз по-добър ефект от тестолон не съм имал а вземам добавки от години.. Браво за качеството и за обслужването също за 1 ден беше при мене продукта и веднага го включих в програмата си!
Толкова яка формула няма, брат!!! Супер си е продукта, струва си парите на 100%!!!!!!!
Напиши отзив