Спестяваш 16%

GOLD SARMS YK-11 5мг – 60 капс

Пазарна цена: 125.00 лв
104.99 лв
Вие спестявате: 20.01 лв (16%)
yk110060
В наличност
+

Представяме ви уникалния YK-11 на GOLD SARMS – американски производител на висококачествени и 100% чисти САРМС вещества! САРМС, или Селективни Модулатори на Андрогенните Рецептори, са специален вид продукти, които водят до значително увеличаване на размера на мускулната маса при активно спортуващи хора. Те са добили все повече популярност през последните няколко години и се радват на одобрение както от професионални атлети, така и от научни изследватели по целия свят. YK-11 е чудесно, висококачествено вещество, което е полезно за:

Стимулиране на изгарянето на мазнини

Увеличаване на мускулната маса

Забавяне на процесите на стареене

Подобряване на кръвообръщението

Осигуряване на повече сила и бързина

Този продукт има силен анаболен ефект, без да причинява неприятните странични ефекти на анаболните стероиди. Лесен е за прием и изключително потентен. Води до бързо увеличаване на мускулната маса и до подобрена физическа издръжливост. Без повече забавяне, ето какво представлява YK-11 и какво е неговото приложение:

КАКВО Е YK-11?

YK-11 е класифициран като САРМ, или Селективен модулатор на андрогенните рецептори. Открит е от японския учен Юкито Кано през 2011-та година. Кано направил редица тестове и експерименти, с които установил, че веществтото има химическа структура подобна на стероидите, но не причинява техните неприятни странични ефекти. YK-11 се свърза селективно с андрогенните рецептори разположени в костите и в мускулните тъкани. Това води до ускорено натрупване на мускулна маса.

Според някои изследвания, YK-11 е до голяма степен и инхибитор на миостатина. Миостатинът е протеин, който се произвежда в тялото. Неговата цел е да контролира мускулния растеж, или по-точно казано, да го намалява. Обикновено, мускулните клетки произвеждат това вещество по време на силови тренировки и при изключително голямо натоварване. YK-11, в качеството си на инхибитор на миостатина, намалява количествата от този протеин и по този начин допринася за повишеното нарастване на мускулната маса.

YK-11 е едно от най-добрите САРМС вещества на пазара. Предпочитан е поради своята изключителна ефективност и бързина на действие, както и поради значителния си принос за развитието на мускулната маса. За това свидетелстват и редица книлични изследвания проведени върху животни и хора. Бодибилдърите, които са опитали YK-11, твърдят че това вещество води до значително увеличение на мускулната маса и до изгаряне на излишните мазнини, с минимални странични ефекти. Въпреки че има много информация за YK-11 в мрежата, тази субстанция не е част от обичайната група на SARMS (Селективни Модулатори на Андрогенните Рецептори). YK-11 се извлича от тестостерона (Test)/ 5-a-dihydrotestosterone, който е познат като анаболен стероид.

КАК ДЕЙСТВА YK-11?

YK-11 се свързва с андрогенните рецептори в мускулите и в костите. Това води до ускоряване на анаболните свойства на мускулните клетки, които от своя страна стимулират натрупването на чиста мускулна маса. Сравнявайки YK-11 с останалите САРМС вещества, неговите резултати са наистина впечатляващи. Научно изследване проведено през последните месеци показва, че ефектът на YK-11 е много по-висок отколкото при останалите продукти от този тип. Според резултатите, при прием на YK-11, мускулните клетки произвеждат много повече анаболни вещества, отколкото например при тестостерон.

YK-11 е перфектният избор за стимулиране на клетъчното делене в мускулите, за подобряване на плътността на самия мускул, както и за запазване на резултатите. Потребителите на това вещество могат да се насладят на полезните му свойства без да се сблъскват с неприятните странични ефекти на стероидите. Това е една от основните причини защо YK-11 е все по-популярен сред бодибилдърите. Голяма част от тях предпочитат продукт, който да води до силни положителни ефекти, но с минимални или никакви странични ефекти.

YK-11 е перфектният избор за всеки, който иска да се сдобие с чист и здрав релеф за нула време. Освен това, е идеален за бодибилдъри, които искат да запазят резултатите си от часовете тренировки и спазване на диети за постигане на перфектната фигура. Той предпазва от натрупване на мастни клетки върху мускулите и по този начин поддържа чиста мускулна маса.

Това вещество е 100% по-безопасно от тестостерона. Ако спазвате препоръчителните дозировки, тренирате редовно и се храните според подходящия за вас диетичен режим, не би трябвало да имате никакъв проблем с YK-11. Единственото на което ще се насладите, са невероятни промени в телесната маса, увеличена издръжливост и несравнима сила! Какво по-добро от това?

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ПРИЕМА НА YK-11?

Нека се върнем на основната тема, а именно какви са ползите от приема на YK-11. Имайки предвид, че това вещество попада в групата на САРМС веществата, трябва да ви става ясно какво да очаквате от него. Ето някои от най-популярните ползи от YK-11:

Стимулира растежа на мускулната маса

Тъй като YK-11се свързва с андрогенните рецептори и контролира производството на миостатин, покачването на мускулната маса става изключително бързо и лесно. През периода на цикъла очаквайте покачване с около 2-4кг чиста мускулна маса, което не е никак лошо. Всъщност, сравнявайки тези резултати със стероидите и с техните странични ефекти, такова покачване не е никак лошо. Все пак, си поставете реалистични цели и не забрявайте че тренировките са от изключително значение за постигане пълния капацитет на веществото.

Подпомага отслабването и изгарянето на мазнини

Това, което е уникално за YK-11, е че той не само подкрепя мускулатурата, но и стимулира порцесите на изгаряне на мазнини. Това се постига благодарение на способността на веществото да стимулира метаболизма и по този начин да ни помага да горим повече калории с минимални усилия. Освен това, той предотвратява натрупването на нови мазнини, което си е просто страхотно!

Предпазва мускулите от разпад

Друго полезно свойство на YK-11 е неговата способност да предпазва мускулите от разпад. Това е изключително полезно за хора, които претърпяват мускулна дистрофия поради липса на движение, както и при бодибилдъри и професионални атлети, които са в процес на изчистване на релефа. Ето защо, YK-11 е перфектният избор при хора спазващи нискокалорийна диета, които не искат да засегнат мускулната си маса.

КАК СЕ ПРИЕМА YK-11?

Мъже 5-10мг - Разделен на 2 приема на ден - приема се с храна - Цикъл 6 седмици

Жени 5мг - приема се с храна - Цикъл 6 седмици

ЗА GOLD SARMS:

GOLD SARMS е американска компания за спортни добавки, която предлага своите продукти по цял свят. Тяхната производствена база е разположена в САЩ, като формулите се правят според американските стандарти за качество и безопасност. GOLD SARMS е един от лидерите в производството на селективни модулатори. Всички формули отговарят на изискванията за безопасност и ефективност. Компанията има години опит в производството на такъв тип вещества и се е наложила на международния пазар като качествен производител на спортни добавки.

Референции:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2907129/
https://www.quora.com/What-should-I-know-about-YK11
https://en.wikipedia.org/wiki/YK-11


Страхотен вариант НА YK-11, с бърз ефект. Приемам го от 2 седмици и виждам разлика в представянето си в залата - повече издръжливост и сила, не знам дали се държи на продукта но и се концентрирам по-лесно на работа. Ако нещата се задържат така определено смятам да поръчам отново!
Харесва ми продукта, лесно се приема и странични ефекти не съм забелязал. Растежът започва някъде на втората седмица, трябва постоянство с този продукт, но резултатите си струват. Успех на всички!
Много добра САРМ формула!
Един от най-добрите които съм опитвал! Определено забелязвам положителна промяна в тялото си, ще поръчам отново. Звяр съммммм
Напиши отзив